Menu
Количката е празна
metalen-shkaf-carmen-cr-1258-j-1
metalen-shkaf-carmen-cr-1258-j

Метален шкаф Carmen CR-1258 J 185х90х40см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 315,00 лв
Цена без ДДС: 315,00 лв
ДДС: 63,00 лв
Цена с ДДС: 378,00 лв

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1258 J

Метален шкаф Carmen CR-1258 J е функционална мебел, изработена от прахово боядисан метал в два нюанса на сивия цвят. Метален гардероб от този вид е подходящ за съхранение на личен багаж в чакални, багажни помещения, магазини и търговски обекти. Моделът разполага с дванадесет на брой самостоятелни отделения. Всяко от тях е снабдено с надежден заключващ механизъм, който гарантира сигурността на съдържанието. На вратичките са обособени места за поставяне на етикети за надписване и са проектирани специални вентилационни отвори, които осигуряват нужното проветрение. Конструкцията на метален шкаф Carmen CR-1258 J е стабилна и устойчива на натоварване, което допринася за надеждната му и безпроблемна експлоатация. Специфичната за модела лека грапавина на повърхността не позволява лесното ѝ надраскване. Благодарение на изчистения си дизайн, гардеробът успешно се вписва към всякакъв тип обзавеждане.

Надеждно заключване

Метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигурят сигурността, на която разчитате за вашите вещи. Всеки метален шкаф се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.

Специално отделение за етикет на вратичката

Можете да направите металното шкафче Carmen CR-1258 J наистина ваше, като сложите етикет с името си в специално предназначеното за целта място. Етикетът ще стои горе вдясно, за да може притежателят му да го възприема като свое лично пространство в съблекалнята.

Вентилационен отвор

Carmen CR-1258 J разполага с вентилационен отвор в долната част на всяка вратичка, който осигурява проветрение на шкафчето. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.

Общи
Тип шкаф: Гардероб
Материал: Прахово боядисан метал
Покритие: Гладко
Цвят: Светло сив (RAL 7035)
Заключване: да
Брой шкафове: 12 бр.
Вентилационен отвор: да

Размери
Ширина: 90 см
Дълбочина: 40 см
Височина: 185 см

Размери на шкафовете
Височина шкафче: 37 см
Дълбочина шкафче: 37 см
Ширина шкафче: 29 см

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.