Menu
Количката е празна
metalen-shkaf-carmen-cr-1244-j-lux-29
metalen-shkaf-carmen-cr-1244-j-lux-17
metalen-shkaf-carmen-cr-1244-j-lux-3

Метален шкаф Carmen CR-1244 J LUX 185х90х45см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 319,00 лв
Цена без ДДС: 319,00 лв
ДДС: 63,80 лв
Цена с ДДС: 382,80 лв

Описание

Метален шкаф Carmen 1244 J LUX

Моделът метален шкаф Carmen 1244 J LUX е предвиден за съхранение на багаж и лични вещи в търговски помещения, чакални, помещения за багаж, супермаркети, офиси и предприятия. Отделенията са девет на брой и към всяко има метална вратичка с уникален механизъм за заключване, благодарение на който личният ви багаж ще се съхранява на сигурно място. Всяка вратичка има вентилационен отвор за проветряване и обособено място за поставяне на етикет за надписване. Повърхността й е грапава, което я предпазва от лесно механично надраскване. Металният шкаф 1244 J LUX от серията мебели от метал на Carmen е изработен от прахово боядисана неръждаема стомана и е конструиран да издържа на натоварване. Моделът е наличен в цветовата комбинация – сиво и тъмно сиво. Визията е според актуалните тенденции в интериорния дизайн.

Надеждно заключване

Метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигурят сигурността, на която разчитате за вашите вещи. Всеки метален шкаф се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.

Специално отделение за етикет на вратичката

Можете да направите металното шкафче Carmen CR 1244 J LUX наистина ваше, като сложите етикет с името си в специално предназначеното за целта място. Етикетът ще стои горе вдясно, за да може притежателят му да го възприема като свое лично пространство в съблекалнята.

Вентилационен отвор

Carmen CR-1244 J LUX разполага с вентилационен отвор в долната част на всяка вратичка, който осигурява проветрение на шкафчето. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.


Общи

Тип шкаф: Гардероб
Материал: Прахово боядисан метал
Покритие: Грапаво шагрен
Цвят: Светло сив (RAL 7035), Тъмно сив (RAL 7005)
Заключване: да
Брой шкафове: 9 бр.
Вентилационен отвор: да

Размери
Ширина: 90 см
Дълбочина: 45 см
Височина: 185 см

Размери на шкафовете
Височина шкафче: 55 см
Дълбочина шкафче: 42 см
Ширина шкафче: 27 см

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.