Menu
Количката е празна
metalen-shkaf-carmen-cr-1263-j-1
metalen-shkaf-carmen-cr-1263-j-2
metalen-shkaf-carmen-cr-1263-j-4

Метален шкаф Carmen CR-1263 J-90х90х40см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 164,00 лв
Цена без ДДС: 164,00 лв
ДДС: 32,80 лв
Цена с ДДС: 196,80 лв

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1263 J

Метален шкаф Carmen CR-1263 J  е практична офис мебел, предназначена за съхранение на документи и различни предмети. Шкафът е оборудван с две остъклени врати, които съхраняват съдържанието, но го излагат на показ за по-лесен достъп до нужните в момента вещи. В комплекта е предвиден един рафт, който може да се регулира по височина в зависимост от конкретната употреба на шкафа. CR-1263 J е гладко прахово боядисан в стандартния за подобни мебели сив цвят, който се вписва чудесно в официалната офис интериорна среда.

адеждно заключване

Всеки един метален шкаф от серия Carmen разполага с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигури сигурността, на която разчитате за вашата документация и вещи. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.

Конфигурирайте пространството във вашия шкаф според предпочитанията си

Всеки метален шкаф от серия шкафове Carmen разполага с допълнително подсилени рафтове, които можете да размествате, както пожелаете. Тяхната мобилност ви позволява да регулирате височината на отделенията според собствените си предпочитания и нужди. Така можете максимално да използвате капацитета на вашия метален шкаф, за да съхранявате различни по височина папки.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.