Menu
Количката е празна
metalen-shkaf-carmen-cr-1262-j-1
metalen-shkaf-carmen-cr-1262-j-2
metalen-shkaf-carmen-cr-1262-j-3
metalen-shkaf-carmen-cr-1262-j-5

Метален шкаф Carmen CR-1262 J-90х90х40см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 245,00 лв
Цена без ДДС: 245,00 лв
ДДС: 49,00 лв
Цена с ДДС: 294,00 лв

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1262 J

Метален шкаф Carmen CR-1262 J е съвременна офис мебел с висока функционалност и сдържана офис визия. Моделът разполага с един рафт, който можете да местите, регулирайки височината на отделните отделения. Вратите са ролетни и са изработени от здрав и устойчив ABS материал. Механизмът им на отваряне е изключително практичен и лесен за употреба, като не липсва и заключване. Металните повърхности са прахово боядисани, което ги прави износоустойчиви и неподатливи на надраскване.

Надеждно заключване

Всеки един метален шкаф от серия Carmen разполага с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигури сигурността, на която разчитате за вашата документация и вещи. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.

Конфигурирайте пространството във вашия шкаф според предпочитанията си

Всеки метален шкаф от серия шкафове Carmen разполага с допълнително подсилени рафтове, които можете да размествате, както пожелаете. Тяхната мобилност ви позволява да регулирате височината на отделенията според собствените си предпочитания и нужди. Така можете максимално да използвате капацитета на вашия метален шкаф, за да съхранявате различни по височина папки.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.