Menu
Количката е празна
metalen-shkaf-carmen-cr-1266-l-sand-grafit
metalen-shkaf-carmen-cr-1266-l-sand-grafit1
metalen-shkaf-carmen-cr-1266-l-sand-grafit2

Метален шкаф с плъзгащи врати, CR1266 L SAND - ГРАФИТ, 40х90х185см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 326,00 лв
Цена без ДДС: 326,00 лв
ДДС: 65,20 лв
Цена с ДДС: 391,20 лв

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1266 L SAND - ГРАФИТ

Метален шкаф Carmen CR-1266 L SAND - ГРАФИТ е надеждна и стилна офис мебел, подходяща за съхранение на документация или други ценни вещи. Шкафът разполага с четири подвижни метални рафта, които може да се регулират по височина в съответствие с конкретните нужди от функционалност на шкафа. Двете врати са плъзгащи се и осигуряват добро ниво на защита на вещите в шкафа, а заключващият механизъм гарантира превенция срещу неоторизиран достъп. Металната повърхност на шкаф CR-1266 L SAND - ГРАФИТ е прахово боядисана и е силно устойчива на износване и надраскване. 

Надеждно заключване

Всеки един метален шкаф от серия Carmen разполага с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигури сигурността, на която разчитате за вашата документация и вещи. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя. Специалният цветен механизъм над ключалката показва дали шкафът е заключен или не, за да се ориентирате бързо и лесно.

Конфигурирайте пространството във вашия шкаф според предпочитанията си

Всеки метален шкаф от серия шкафове Carmen разполага с допълнително подсилени рафтове, които можете да размествате, както пожелаете. Тяхната мобилност ви позволява да регулирате височината на отделенията според собствените си предпочитания и нужди. Така можете максимално да използвате капацитета на вашия метален шкаф, за да съхранявате различни по височина папки.

Размери:

  • Ширина:90 см
  • Дълбочина:40 см
  • Височина: 185 см

    Рафтове:
    4 броя регулируеми рафтове
    Максимална товароносимост - 40 кг на рафтРевюта

Все още няма ревюта за този продукт.