Menu
Количката е празна
kardeks-carmen-cr-1254-j-1
kardeks-carmen-cr-1254-j-2
kardeks-carmen-cr-1254-j-3
kardeks-carmen-cr-1254-j-4

Кардекс Carmen CR-1254 J-132х90х45см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 339,00 лв
Цена без ДДС: 339,00 лв
ДДС: 67,80 лв
Цена с ДДС: 406,80 лв

Описание

Кардекс Carmen CR-1254 J

Кардекс Carmen CR-1254 J е двоен метален шкаф за документи с четири чекмеджета, подходящ за съхранение на висящи папки. По-широкият му размер позволява да организирате документацията си в две редици. Централно заключващите се контейнери се изтеглят изцяло, чрез плавно приплъзване, което ви осигурява лесен и бърз достъп до съдържанието. Специален механизъм ограничава едновременното им отваряне и ви гарантира безопасна експлоатация. За ваше удобство, на всяко чекмедже е обособено място за поставяне на обозначителен етикет. Металната конструкция, която е изключително стабилна и устойчива на натоварване, е прахово боядисана в светъл сив цвят. Дизайнът е изчистен, класически, а покритието е съвършено гладко. Кардекс Carmen CR-1254 J е стилна и функционална офис мебел, която ще ви помогне да въведете ред на работното си място.

Надеждно заключване

Всички метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надеждни заключващи механизми, за да подсигурят сигурността, на която разчитате за вашите документи или вещи. Уникален ключ, от който получавате два броя, заключва всички чекмеджета едновременно, за да ви улесни максимално и да осигури надеждна защита за съхраняваната от вас документация.

Подредена документация с лесен достъп

Чекмеджетата са изключително удобни и ще ви осигурят необходимото пространство, за да подредите документацията си. Те се отварят лесно и докрай, като ви осигуряват постоянен достъп до съхраняваната информация. С цел да се предотврати евентуално обръщане на шкафа, предизвикано от тежестта на всеки един контейнер, метални шкафове от серия Carmen са снабдени със специален механизъм, който не позволява да отваряте две чекмеджета едновременно. Чекмеджетата са достатъчно дълбоки и имат възможност за съхранение на висящи папки (кардекси) с поставяне на съответните приставки. Стабилната основа е без крачета и осигурява здрава опора, която може да издържи на голяма тежест и напрежение.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.