Menu
Количката е празна
kardeks-carmen-cr-1253-j-1
kardeks-carmen-cr-1253-j-2
kardeks-carmen-cr-1253-j-3

Кардекс Carmen CR-1253 J-102х90х45

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 274,00 лв
Цена без ДДС: 274,00 лв
ДДС: 54,80 лв
Цена с ДДС: 328,80 лв

Описание

Кардекс Carmen CR-1253 J

Кардекс Carmen CR-1253 J е удобен двоен метален шкаф за висящи папки, който разполага с три на брой чекмеджета, които се заключват централно. По-широкият размер на модела ви позволява да съхранявате документите си в две редици. Контейнерите се изтеглят изцяло, а лесното им и плавно приплъзване ви осигурява бърз достъп до съдържанието. За безопасната експлоатация на шкафа е предвиден специален механизъм, който предотвратява едновременното им отваряне. На всяко чекмедже е обособено място за поставяне на етикет за надписване, който ще ви улесни в организацията на документацията ви. Металната, прахово боядисана конструкция на кардекс Carmen CR-1253 J е стабилна и издръжлива на голямо натоварване. Благодарение на класическия си дизайн и неутралния светлосив цвят, моделът се вписва елегантно към всеки офис интериор.

Надеждно заключване

Всички метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надеждни заключващи механизми, за да подсигурят сигурността, на която разчитате за вашите документи или вещи. Уникален ключ, от който получавате два броя, заключва всички чекмеджета едновременно, за да ви улесни максимално и да осигури надеждна защита за съхраняваната от вас документация.

Подредена документация с лесен достъп

Чекмеджетата са изключително удобни и ще ви осигурят необходимото пространство, за да подредите документацията си. Те се отварят лесно и докрай, като ви осигуряват постоянен достъп до съхраняваната информация. С цел да се предотврати евентуално обръщане на шкафа, предизвикано от тежестта на всеки един контейнер, метални шкафове от серия Carmen са снабдени със специален механизъм, който не позволява да отваряте две чекмеджета едновременно. Чекмеджетата са достатъчно дълбоки и имат възможност за съхранение на висящи папки (кардекси) с поставяне на съответните приставки. Стабилната основа е без крачета и осигурява здрава опора, която може да издържи на голяма тежест и напрежение.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.