Menu
Количката е празна
kardeks-carmen-cr-1232-j-1
kardeks-carmen-cr-1232-j-2
kardeks-carmen-cr-1232-j-3
kardeks-carmen-cr-1232-j-4

Кардекс Carmen CR-1232 J-132х46х62см

Оценка за продукта: Все още не е гласувано Email

Цена:
Цена с отстъпката: 260,00 лв
Цена без ДДС: 260,00 лв
ДДС: 52,00 лв
Цена с ДДС: 312,00 лв

Описание

Кардекс Carmen CR-1232 J

Кардекс Carmen CR-1232 J е многофункционален метален шкаф за документи, който се състои от четири на брой чекмеджета. Благодарение на включените в комплекта приставки можете да го използвате за съхранение и на висящи папки. Плавното приплъзване на всеки отделен контейнер ви осигурява лесен достъп до съдържанието. Специален механизъм се грижи за напълно безопасната експлоатация на шкафа, предотвратявайки едновременното отваряне на няколко чекмеджета. По този начин можете да бъдете напълно спокойни, че дори при по-голямо натоварване няма опасност от преобръщане. Сигурността и неприкосновеността на документацията ви се дължи на централното заключване. За ваше улеснение в организацията, на контейнерите е предвидено място за поставяне на обозначителен етикет. Класическият дизайн и неутралният светло сив цвят на кардекс Carmen CR-1232 J допринасят за лесната му аранжировка към всяко офис обзавеждане.

Надеждно заключване

Всички метални шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надеждни заключващи механизми, за да подсигурят сигурността, на която разчитате за вашите документи или вещи. Уникален ключ, от който получавате два броя, заключва всички чекмеджета едновременно, за да ви улесни максимално и да осигури надеждна защита за съхраняваната от вас документация.

Подредена документация с лесен достъп

Чекмеджетата са изключително удобни и ще ви осигурят необходимото пространство, за да подредите документацията си. Те се отварят лесно и докрай, като ви осигуряват постоянен достъп до съхраняваната информация. С цел да се предотврати евентуално обръщане на шкафа, предизвикано от тежестта на всеки един контейнер, метални шкафове от серия Carmen са снабдени със специален механизъм, който не позволява да отваряте две чекмеджета едновременно. Чекмеджетата са достатъчно дълбоки и имат възможност за съхранение на висящи папки (кардекси) с поставяне на съответните приставки. Стабилната основа е без крачета и осигурява здрава опора, която може да издържи на голяма тежест и напрежение.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.